Tuesday, November 23, 2010

"Τσούλες" αποκάλεσε στον αέρα η Ρούλα τις παρουσιάστριες του Alpha!

Ρεζίλι των σκυλιών και τουλάχιστον αγενής έγινε η Ρούλα Κορομηλά όταν σε σύνδεσή της με το σπίτι του Big Brother στο live της Κυριακής αποκάλεσε στον αέρα "ΤΣΟΥΛΕΣ" τις παρουσιάστριες του Alpha Ναταλία Γερμανού, Κατερίνα Καραβάτου, Μαρία Ηλιάκη και Κατερίνα Ζαρίφη που ήταν καλεσμένες!


Η Κορομηλά σε κάποια στιγμή καλούσε τις καλεσμένες να αποχωρήσουν από το σπίτι και να πάνε στο πλατώ για να συνεχιστεί το show και αυτές, με μεγάλη τσαχπινιά, έκαναν τις δύσκολες...


Αφού η Ρούλα άρχισε να εκνευρίζεται, κάποια στιγμή, είπε στον αέρα "Κοίτα τις τσούλες" κάτι που δεν άρεσε καθόλου στις παρουσιάστριες αφού όλο το σκηνικό γινόταν μέσα στη ροή του παιχνιδιού.


Στο επόμενο break, όταν η Ρούλα κατάλαβε τι είχε πει, έγινε έξαλλη με τους τεχνικούς του Alpha ουρλιάζοντας ότι έπρεπε να της είχαν κλείσει το μικρόφωνο και ότι νόμιζε πως ήταν εκτός αέρα. Ηθελε να μην συνεχίσει την εκπομπή αλλά με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων πείστηκε και ανέβηκε και πάλι στη σκηνή.


Βέβαια, η διάθεση των καλεσμένων είχε πέσει πάρα πολύ αφού, όπως έλεγαν οι ίδιες μετά, η ατάκα και συμπεριφορά της Ρούλας προς τα πρόσωπά τους ήταν απαράδεκτη και προσβλητική... Ελα όμως που είναι το αφεντικό στο ψυχαγωγικό και δεν μπορεί κανείς να πει κουβέντα...


Δείτε καιι ακούστε προσεκτικά στα 6 δευτερόλεπτα!