Tuesday, November 16, 2010

Λεφτά υπάρχουν (φαίνεται) στον ΔΟΛ...

Μαζεύονται σιγά – σιγά στον ΔΟΛ προκαλώντας την απορία των περισσοτέρων που εργάζονται στο συγκρότημα με ό,τι συνεπάγεται αυτό ειδικά το διάστημα που διανύουμε. 


Ο λόγος για τους Θανάση Αναγνωστόπουλο που παραιτήθηκε πριν δύο εβδομάδες από την ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου, καθώς επίσης και την Λυδία Παπαιωάννου που αποχώρησε μετά από δέκα χρόνια από το MAD. 


Οι δύο δημοσιογράφοι μαζί με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου που μετακινήθηκε πριν ένα μήνα στη Μιχαλακοπούλου λέγεται ότι θα ετοιμάσουν – άγνωστο πότε – το νέο περιοδικό του συγκροτήματος με light περιεχόμενο. 


Ανεξάρτητα όμως από τις προθέσεις των δημοσιογράφων με επικεφαλής την Νάνσυ Ζαμπέτογλου, αλλά και τις όποιες διαβεβαιώσεις έχουν πάρει από τα στελέχη του ΔΟΛ που τους κάλεσαν, προκαλεί απορία πώς αυτή την περίοδο με όλα τα θέματα ανοιχτά για το συγκρότημα θα προχωρήσουν το project τους. 


Με άλλα λόγια η απορία όλων είναι πού θα βρεθούν τα χρήματα για την έκδοση ενός νέου εντύπου την ώρα που έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου με τις απολύσεις των διοικητικών υπαλλήλων, αλλά και με τι χρήματα θα καλυφθούν οι οικονομικές απαιτήσεις των νέων συναδέλφων που άφησαν την ΙΜΑΚΟ για τον ΔΟΛ.


πηγή: enimerosi24.gr